Ring: 60 89 40 98

At få lavet en haveplan er sund fornuft
Ved nybyggeri bruges der ofte så meget tid på det nye hus, at havearealet bliver nedprioriteret.
Men sund fornuft vil være, at du planlægger og inddrager havearealet allerede i første fase. Når der skal optages lån, bør der sættes penge af til anlæggelse af haven – med belægninger, hække, beplantning og græs kan en have nemt løbe op over de 100.000 kr.
Derfor gælder det om at planlægge haven og udnytte den afsatte sum fornuftigt.
Hvis terrasser, stier og bede er planlagt fra start af, kan det grundlæggende arbejde blive nemmere, fordi maskinerne kan udnyttes til bundopbygning, medens de alligevel er i gang med at udgrave grunden, - det er jo ikke altid, at terrassen skal have den form som jordentreprenøren planlægger og automatisk udgraver.
 
Hvis huset allerede er bygget, er der stadig masser af fornuft i haveplaner og plantelister. Al planlægning giver overblik og hjælper dig til at se din nye have for dit indre øje, inden projektet er udført. Plantelisten hjælper ved indkøb og ved større indkøb gives ofte rabat i plantehandler.
 
I ældre haver kan en haveplan også være berettiget. Især hvis du lige har overtaget et hus og du gerne vil sætte dit eget præg på haven. Eller børnene er flyttet hjemmefra og haven kan bruges på en anden måde. Måske har du købt en retrædebolig og har andre behov end den tidligere ejer.
Priseksempel på en haveplan.

En haveplan er løsningen når....... 

Du står på din nye grund og det nye, flotte hus er halvfærdigt og der er grus og pladder alle vegne. 

Du er kommet så langt med dit nye hus og din have, at plænen er grøn, hækken står langs skellet og terrassen er lagt.

Det er tyngende svært at få et billede af en nem, overskuelig og luftig have på nethinden.
Jeg ønsker at blive kontaktet uforpligtende:
Navn: Tlf: Email:
Besked: 12 + 7:
Webdesign, CMS og hosting: Flex4Business