Ring: 60 89 40 98
Her er et lille udsnit af mine søde kunders kommentarer til Grønne Grunde

Kolonihave i KBH.S

Hej Margit

Jeg synes da lige, du skal vide, at min have i år blev kåret til "Årets have" - med overvældende flertal.
Det er jeg meget glad for og stolt over - og en del af æren tilfalder jo bestemt dig!
Da jeg for to år siden hørte om prisen, sagde jeg - halvt i sjov - at den ville jeg vinde. Jeg havde dog ikke troet, at det ville blive allerede nu :-)
Med æren følger en købmandskurv  - og en vandrepokal!
Der mangler stadig at blive plantet en hel del - tiden og økonomien sætter jo nogle grænser - men jeg glæder mig dagligt over fine have, hvor alt på planen har fungeret fint, bortset fra lupinerne ...

Bedste hilsner Dorte
Haveforeningen EngvangHave ved Gyrstinge

"Vi besluttede os for nogen tid siden til at lægge hele vores ca 1400 m2 store have om. Vi havde en masse idéer og ønsker, men ikke nogen samlet plan. Derfor kontaktede vi Grønne Grunde, og fik sat et samarbejde i stand med Margit. Margit besøgte os flere gange, målte alting op, og lyttede tålmodigt og engageret til alle vores ønsker. Efter et par uger havde hun fået kogt det hele sammen til en fantastisk haveplan, som vi nu har sat en anlægsgartnervirksomhed til at føre ud i livet. Iøvrigt et firma, som Margit også har hjulpet os med at finde frem til. Margit har ydet en supergod indsats og overholdt alle aftaler - og også gjort mere end det aftalte. Hun har virkelig lyttet godt til alt hvad vi har ønsket, og fået det hele indbygget i planen. Vi kan tydeligt mærke at Margit har hjertet med og virkelig går op i at få skabt en have, som vi kan nyde på vores præmisser. Vi er 100% tilfredse med samarbejdet, og vil ikke tøve med at tage fat i Margit en anden gang, hvis behovet skulle melde sig igen. Vi kan varmt anbefale Grønne Grunde."

Med venlig hilsen
Anja og ErlingHavegennemgang i Hedehusene

Hej Margit.

Tak for din mail og de links du har sendt med. Jeg synes mødet var rigtig givtigt - og jeg fik svar på mange af mine spørgsmål og frustrationer over, hvad vi skal gøre, så nu er det blot at komme i gang og få gjort det vi kan, inden vinteren sætter ind.
Jeg er allerede godt i gang med at beskære æbletræet efter min bedste formåen :-) så må vi se om arbejdet "bærer frugt" næste år.
Troldhaslen har jeg også forsøgt at "opstamme" allerede, men kan godt mærke, jeg ikke føler mig for sikker i arbejdet endnu, så jeg prøver mig frem.
Det kan meget vel være jeg kontakter dig igen på et senere tidspunkt for yderligere vejledning.
Ind til da ha' det godt - og til info bliver beløbet overført på mandag.

Mange hilsner
ChristinaHave i Kastrup

Kære Margit

Jeg har nu fået alle materialer fra dig og jeg siger tusind tak. Jeg synes det bliver meget flot og er entusiastisk om haveplanen. Jeg har allerede bestilt en paradisæbletræ "Evereste" og de to små solitærtræer er allerede flyttet...
Kan du anbefale hvor man skal bestille buskene og stauderne? Og ved du hvor jeg kan finde de 3-4 Røn Sorbus Dodong, som er store nok?
Jeg har indtastet regningsbeløbet på netbank, og det bliver overført på mandag.

Mange hilsner
Sven Müller
KastrupHave i Skælskør

Hej Margit.

Først mange tak for tegninger og planteoversigt. Dejligt at man kan danne sig overblik over hvad det er for nogle plante,  som du har tiltænkt. Og så er det super godt, at du også har brugt så meget af det som vi havde.
I det store hele er vi rigtig godt tilfredse, det var noget i den stil, som vi havde tænkt os. Dermed ikke sagt, at vi ikke laver lidt om hist og pist. Efterfølgende er jeg kommet til at tænke på, at jeg godt kunne tænke mig, at få noget duft ind et eller andet sted – måske i form af en rose.
Det som vi er kommet frem til er, at vi starter med at få lavet havegangen (den nye) om og få nedlagt den som vi har i dag, og så kører vi stille og rolig frem efter planen og ser hvordan det arter sig – alt i alt så glæder vi os og tror helt bestemt, at det bliver rigtig godt.

Mvh Stig og Irene
Skælskør


Have i Nykøbing Sjælland

Kære Margit
 
Jeg har tit tænkt, at jeg ville fotælle dig, hvor glad vi er for den fine have, du tegnede til os i efteråret 2011. (men så er den ene måned så bare gået efter den anden . . .).
Dennis/Danlæg plantede haven til efter din tegning og dine forskrifter i efteråret 2012. Der var frost længe her i foråret, og forsommeren var grumme tør år (det var skønt, blot ikke for en nyplantet have). Så vi ventede og håbede, men alt er groet fint til.
Hvor er det altså en fornøjelse at nyde de mange smukke kig rundt i haven, med de flotte linier. Runde smukke buninger og bløde linier og de afstemte farver i bedene.
Hele sommeren har vi nydt at gå "havevandringer" om aftenen, for at se, hvad der nu var begyndt at blomstre. Eller hvordan det hele stille og roligt voksede til.
Der hvor du havde foreslået belægning, valgte vi smukke gule klinker. Det er sådan en daglig fryd også at nyde den varme gule farve. Og det er så flot sammen med alle de lilla farver, du havde valgt omkring terrassen (sommerfuglebuske, lavendler, mini syrener - og nogle fantastiske lilla tulipaner i forsommeren).
Jeg synes altså bare at du - endelig - skulle vide, HVOR meget pris vi sætter på din hjælp til, at vores have er blevet så smukt anlagt.
 
Med de bedste sensommer hilsener
Ilse
4500 Nykøbing SjællandHave i Kærby
 
Hej Margit 
 
Jeg havde købt nyt hus hvor haven bare var en græsplæne. Dette er absolut ikke mig, jeg skal helst have en masse blomster, jeg kan gå og glæde mig over hele sæsonen. Samtidig havde jeg lovet ungerne en trampolin af de store blå. 
Prøvede at lave et par haveplaner selv, men kasserede dem alle, da jeg ikke kom frem til det jeg ønskede. Specielt trampolinen gav mig lidt problemer. Så jeg besluttede at finde hjælp til haveplanen. 
Egentlig havde jeg først kontaktet en anden end Margit, men dette droppede jeg hurtigt, da kemien ikke var til stede fra første telefonsamtale. Det var noget helt andet, da jeg fik snakket med Margit og jeg var ikke i tvivl om lige fra starten, at hun var den rigtige til at kunne hjælpe mig. 
Haveplanen blev lige præcis som jeg havde forestillet mig, den skulle være. Selv ting jeg ikke fik sagt under vores møde, var med i planen. Der er brugt alle de planter, jeg gerne ville have i min have plus en del, jeg aldrig selv ville have tænkt på at bruge. Havde jeg formået at tegne en haveplan selv, var den endt med at se ud, som den haveplan Margit tegnede sammen med mig. Jeg er meget tilfreds og glæder mig til at få planen ført ud i livet.   
mvh
 
Kåre Smidt Mattesen
Kærbyvej, Kærby
Kalundborg


 
Have i Kalundborg
 
Kære Margit
 
Vi er fortsat meget glade for den haveplan du har lavet for os i august 2007. Haven er præcis som ønsket, og vi glæder os meget til vi får anlagt det hele. Vi syntes det var en meget positiv oplevelse, med et meget behageligt møde, hvor vi havde en god dialog om vores ønsker for haven. Det var dejligt at du medbragte inspirationsmateriale i form af dine tidligere haveplaner og bøger. Da du havde tegnet haven kom du personligt og afleverede og gennemgik planen – det var rigtig positivt, og rundede forløbet fint af. 
Det er super godt at få en farvelagt plantegning med laminering – denne bliver der kigget rigtig meget på! De målfaste tegninger har vi printet et ekstra sæt af, og klistret på et stykke pap, til brug i haven. Prioriteringslisten du lavede for os med ”forslag til rækkefølge på arbejdsopgaver” er vi ligeledes meget glade for og bruger den meget. 
Vi havde på et tidspunkt brug for anvisninger på en forhandler af Sort Norit, vi sendte dig en mail, og fik hurtigt et svar fra dig med de nødvendige informationer. 
Vi har fremvist planen for mange haveinteresserede der alle har fundet den spændende. 
I efteråret købte vi mange planter i Bo Grønt Kalundborg, og her fik vi 1. klasses vejledning og service. De fik vores haveplan med tilhørende planteliste forevist i forbindelse med indkøb af planter i efteråret, og Marie havde denne kommentar: I får en pæn og spændende have!
 
Vi kan på det varmeste anbefale at få haven tegnet af dig.  
 
Med venlig hilsen
 
Simon og Heidi 
Borrehøj 
Kalundborg.


Have i Holbæk
  
Hej Margit
 
Tak for den færdige haveplan. 
Vi har længe talt om at få en grundlæggende fornyelse af vores indgangsparti med belægninger, terrasse og haven som sådan. Med haveplanen og plantelisten fra "Grønne Grunde" har vi fået et kreativt indput og et godt overblik. Vi har haft en god dialog om detaljerne i planen og har nu mulighed for at planlægge arbejdet og beregne omkostningerne. Vi kan kun anbefale "Grønne Grunde" til andre med tilsvarende behov for fornyelse.
 
Birgit og Erik 
Svalevej
Holbæk


 
Have i Gørlev
 
Vi har kun rosende ord til hele forløbet, som startede med et behageligt besøg, hvor snakken jo gik, og ud fra hvilke du formåede at skabe lige det vi var ude efter, uden at vi egentlig selv helt vidste hvad det var. 
Når sandheden skal frem, (og det skal den jo) var Asker noget skeptisk, da jeg insisterede på profesionel havehjælp. Hans skepsis blev absolut gjort til skamme da vi fik tegningerne fra dig. Vi var begge meget imponerede over dine gode ideer, som har hjulpet os til at få en skøn have. 
Tegningerne er flotte, detaljerede og nemme at arbejde efter, og plantelisten er meget anvendelig og uundværlig. Resultatet er aldeles fremragende, og pludselig er det jo den rene fornøjelse at hænge tøj til tørre... 
 
Venlig hilsen 
Asker og Helle 
Gørlev 


Goerlev 1

Et lille udsnit af planteplanen, der inspirerede og igangsatte familien, så der blev nået et flot resultat.
Goerlev 2
Haven havde været gennem etablering af jordvarme og var gennemgravet og pladret.
Goerlev 3
Haven set fra samme vinkel efter at det store anlægsarbejde var udført efter tegningen.


Jeg ønsker at blive kontaktet uforpligtende:
Navn: Tlf: Email:
Besked: 12 + 7:
Webdesign, CMS og hosting: Flex4Business