HVORDAN FÅR DU LAVET EN HAVEPLAN?

som er kreativ, med sjæl - og sund fornuft

Vi mødes

Du ringer i første omgang på tlf. 60894098 eller sender en mail på info@groennegrunde.dk. Du kan også bare udfylde nedenstående formular, så kontakter jeg dig og vi aftaler et møde.
Et sådant møde tager 1 – 3 timer, alt efter hvor omfattende planen skal være og hvordan hus og grund er placeret.
Vi forsøger at finde et tidspunkt der passer dig godt, så du ikke behøver at tage fri fra arbejde. Sene eftermiddagstimer eller aftener i den lyse tid kan være en mulighed.

Haven i Hune juli 09 (14).jpg
Rhododendron.jpg


Du fortæller om dine havedrømme

Inden vi mødes, må du meget gerne have overvejet, hvilke drømme, ønsker og behov du har, så det hele kan blive indarbejdet i haveindretningen.
Til det formål er en tjekliste et godt redskab. En færdig udarbejdet tjekliste kan frit hentes ned som pdf-fil og bruges som inspiration og afkrydsningsskema.
Måske har du udklip fra blade eller magasiner, billeder fra tidligere haver, eller du har set en smuk busk et sted på vejen. - Alt hvad der kan beskrive dine tanker og ideer, må du gerne samle sammen.

Du forklarer dine ideer

Ved mødet gennemgår vi haven og snakker former, farver, dufte, materialer og hvad der ellers ligger inden for emnet. Gennem denne snak får jeg en rigtig god fornemmelse af, hvordan netop denne have skal være for at opfylde dine behov. Og har du ikke nogen idéer, skaber vi dem i fællesskab.

Grunden kommer på papir

Hvis du har en tegning af grunden eller et matrikelkort, vil det være til stor hjælp, men ellers måler jeg grunden op og ligeledes eventuelle buske, træer eller bede, der måske skal blive. Matrikelkort kan hentes på nettet, men www-adressen er afhængig af hvor du bor.

Når jeg kommer hjem

Det første jeg gør er at lave et udførligt overslag til dig, så vi er helt enige om prisen. Der er nogle tilvalg du kan gøre og jeg begynder ikke at tegne før du har givet grønt lys. Tilvalgene kan du vente med at bestemme dig for, til du har set skitsen. På den måde er spillereglerne klare og du får ikke nogle grimme overraskelser. Læs mere om priser.

Vi samarbejder undervejs

Når havedesignet og planteliste ligger klar i skitseform, aftaler vi et nyt besøg, så vi sammen kan gennemgå din helt personlige haveplan. Du kan også nøjes med at få materialet tilsendt i pdf-format, men det er ofte rarest at sidde overfor hinanden, så jeg kan forklare mine ideer med haveplanen. Hvis der er rettelser, er det også nu de kommer på banen.

Vue over Buxus klippede 15.09.06.jpg
DSCN2597.JPG

Du modtager den færdige haveplan

Jeg laver materialet færdig i overensstemmelse med vores aftale og du modtager det både med posten og via mail, så du også har det som pdf-filer.

Jeg gemmer kopier af materialet i 5 år.

Og husk - jeg er altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller du gerne vil have uddybet en detalje.

Se hvordan en haveplan er opbygget